29.8.12

Casc nou

Ahir la Lola i el papa van anar a estrenar el casc nou que li vam regalar a la mossa pel seu aniversari. La mama insistia i insistia que l'anterior li anava petit i fins que no li va comprar aquest nou no va callar.
La veritat és que és molt xulo i li va molt bé. El va estrenar en una ronda ciclista a l'estany de Banyoles. Fet i fotut, va pedalar entre 4 i 5 kms pel carril bici (llàstima que no doni tota la volta), cosa que no està gens malament. Ei, i sense caure!
Va esmorzar sota els plataners, a la vora de l'estany, va alimentar els ànecs (d'això no en tenim constància gràfica) i també va veure com uns palistes entrenaven a les ordes d'en Bienve Front, que els escridassava des de la barca. També va anar a gastar una mica els columpios del parc de la Draga. És cita obligada. Per descansar de tanta bicicleta.
D'això se'n diu un matí rodó de vacances. I sense caure ni una gota tot i el que el cel era amenaçador. A la tarda, això sí, haguéssim agraït quatre gotes. Les suficients perquè els cargols haguessin tret el cap. La cargolera la tenim buida i, francament, no llueix igual. A veure si aquesta tarda tenim una mica més de sort. La Lola, per si de cas, assaja alguna cançó de reclam.

1 comentario:

Anónimo dijo...

casc molt "xulo" es per anar a la volta a catalunya
avis