18.7.12

Estrafolària

Foto estrafolària per on es miri però això és el que tenen les nenes que estan a punt de fer cinc anys. S'ha volgut posar tan sí com no les ulleres d'anar a l'aigua i ha estat imprescindible retratar-se amb la Rappunsel, a la que hem fet una trena perquè la llargada del cabell era insostenible. No es veu però porta un collaret creuat sota l'aixella com si fos la tira d'un bolso i les faldilles són de fada. Les crocs, evidentment, a joc.
Aquests dies estem repartint les invitacions per la festa d'aniversari. Aquest any la farem a casa del seu amic Marc, amb el que es porten només dos dies. Hi haurà l'assistència estelar dels tiets Sergi i Sheila (està nerviosíssima) i del cosí Lucas, d'un any. En Lucas dormirà a l'habitació. Aquest fet i la necessitat imperiosa d'haver d'anar a dormir amb llinterna (perquè ella hi anirà més tard que en Lucas i no vol encendre el llum, no fos cas que es despertés!) constitueixen el millor regal d'aniversari. Seguirem informant.

1 comentario:

Rosa Domenech dijo...

Per molts Anys LOLA!!! A la una per molts anys! A les dues per molts anys! A les tres! A les quatre! A les cinc, que en fas CINC! PER MOLTS ANYS!!!!!
Del Tiet Josep Maria, Tieta Francisca i Rosa.