El diumenge i gràcies a Ryanair, vaig ser a casa per començar el dia. Va ser una jornada completa amb jardí (sense gespa es pot considerar jardí?), passejada amb bicicleta, tobogan amb la Lourdes, en Marc i la Julia (mare, filla i company de guarderia de la Lola, respectivament) ... dinar de diumenge amb aperitiu (la Lola es va jalar totes les olives 'rellenes' d'anxova), siesta i, a la tarda, tots cap a l'Escala a intentar menjar el primer gelat de la temporada.
9.3.09
Cap de setmana
Aquest ha estat un cap de setmana estrany però molt ben aprofitat. El dissabte me'n vaig anar a Vallecas a retransmetre el Rayo-Girona i la Lola i la Mar van rebre la visita d'en Litus,
la Teresa i l'Arnau. Com podeu comprovar en la foto, la Lola va exercir de nena gran i li va donar el berenar a l'Arnau, que se la mirava amb cara de no tenir-ho gaire clar.
El diumenge i gràcies a Ryanair, vaig ser a casa per començar el dia. Va ser una jornada completa amb jardí (sense gespa es pot considerar jardí?), passejada amb bicicleta, tobogan amb la Lourdes, en Marc i la Julia (mare, filla i company de guarderia de la Lola, respectivament) ... dinar de diumenge amb aperitiu (la Lola es va jalar totes les olives 'rellenes' d'anxova), siesta i, a la tarda, tots cap a l'Escala a intentar menjar el primer gelat de la temporada.
No va ser possible (estaven tancades totes les geladeries) però vam menjar una coca seca, vam baixar pel tobogan, vam carregar les butxaques de sorra i, ja al final, sessió de fotos amb el mar al fons. El que assenyala la Lola és una "piotaaaa" que ha vist al cel. Era la lluna. Diumenge perfecte.
El diumenge i gràcies a Ryanair, vaig ser a casa per començar el dia. Va ser una jornada completa amb jardí (sense gespa es pot considerar jardí?), passejada amb bicicleta, tobogan amb la Lourdes, en Marc i la Julia (mare, filla i company de guarderia de la Lola, respectivament) ... dinar de diumenge amb aperitiu (la Lola es va jalar totes les olives 'rellenes' d'anxova), siesta i, a la tarda, tots cap a l'Escala a intentar menjar el primer gelat de la temporada.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario